Im Back!



"Fahmi,kau tak blogging dah ke?"

"Tah laaa..aku dah rasa macam hilang semangat nak blogging..."

"Laaarrhhh..kenapa pulak? Blogging la.Aku suka baca penulisan best kau."(dia sedang menipu)

"Errkkk...Aku bukan apa,dulu aku blogging dapat berjuta-juta rnggit,kalah Redmummy tu cuma aku tak kecoh je. Tapi kebelakangan ni merundum pendapatan aku.Tu yang aku malas nak blogging dah. Ala-ala putus asa la ni.huu.."

"Patut aku tengok kat blog kau dah tak ada iklan kan? Takpe,kau bloging ikhlas je sekarang ni.lupakan juta-juta kau tu.."

"Haha..okayy.."

Telah berlaku dialog diatas ini. Betul ke telah berlaku ni? Haha..

Hari ini aku telah kembali. Aku buat keputusan untuk aktif semula dalam dunia blog ini. Mungkin siapa yang kenal aku dulu, aku memang sangat aktif menulis. Tetapi kebelakangan ni aku dah kurang menulis. Kenapa ye?

Aku menulis kerana wang?

Tipulah taknak duit kan? Memang sebab wang juga. Tetapi aku takut wang itu dari hasil yang tidak elok. Aku selalu terfikir,iklan yang dok tayang-tayang aurat perempuan yang terpampang kat blog kita tu,halal ke hasil kita dapat dari situ? Macam mana aku nak dapat duit yang bersih niiii?!

Selamat berblogging kepada semua! :)
Comments
7 Comments

7 comments:

  1. yeah...fahmi laa..erkk...laalalaaaaa...

    ReplyDelete
  2. tahniah, semoga contanst dan stable selepas sihat ni ye

    ReplyDelete
  3. saya follower yang ke80 memberi laporan . hiyak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi follow blog ini.:)

      Delete
  4. saya juga bukan blogger tegar. menulis bila ada mood.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pernah jadi blogger tegar dan akan kembali tegar setelah agak lama hilang ketegaran itu.hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...