Pemimpin Syirik,Rakyat Syirik: Anda Bijak Jauhi Syirik


Apabila kuasa menjadi tuhan.

Pada 7 Februari 2012 lalu, Najib menghadiri sambutan perayaan Thaipusam di Batu Caves selain turut mengumumkan peruntukan awal berjumlah RM2 juta untuk membina pusat kebudayaan di kawasan itu.

Najib yang lengkap berpakaian Kurta berwarna kuning muda ditemani isteri Datin Seri Rosmah Mansor, mengakui gembira untuk turut sama memeriahkan Hari Thaipusam dan ini merupakan kali ketiga beliau mengunjungi Batu Caves sempena perayaan itu sejak 2010.

“Jangan gadai akidah kita, hukumnya syirik apabila kita hadir dalam perayaan mereka seperti kita merestui agama kaum lain... kita sepatutnya menjauhi perbuatan khufur yang boleh merosakkan akidah." -Harussani-Hanya Islam yang diterima Allah...


Ini ialah rentetan dari kisah dari entry INI. Aku melihat masih ramai lagi dikalangan masyarakat Islam Malaysia yang tidak mendapat pendidikan dan kefahaman Islam yang sepatutnya. Aku tidak pelik kerana pemimpin kita juga jahil dalam bab agama. Jadi,tidak mustahil dan bukan satu perkara yang mengejutkan la bila rakyat juga jahil sama.Kan?


Anda Bijak, Jauhi Syirik


Fahmi: Jangan buat orang pandang kita ni bodoh..
Comments
2 Comments

2 comments:

  1. tengah mengarap post entri meletup?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry,bukan blogger famous macam muazfaris.com

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...